Kugoo Mini Kop Stojí Skúter Riadidlá Svetlá (2 ks)

€7.09

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Kugoo Elektrická Mini Kop Stojí Skúter Riadidlá Svetlá Pre Model : LITE DVOCH

Keď je položka, ktoré ste si objednali má rôzne farby , rôzne napätia (24V, 36V alebo 48V), alebo v iných rôznych špecifikácia, pls, informujte nás, presne chcete, aby sme mohli poslať správnu komodít na vás. Budeme nezodpovedá za nesprávne položku, ktorú môže zobraziť, ak ste nezadali naznačujú, alebo odpoveď na náš list, potvrdenie do 5 dní. Ak si objednáte 3 alebo viac položiek naraz, prosím neváhajte a kontaktujte nás pre získanie lacnejšie poštovné náklady, ak bez zmeny spôsob dopravy. Sme priamym Skúter výrobcu, ak ste nenašli právo položky z nášho obchodu, pls, neváhajte a kontaktujte nás pre zistenie je pre vás. Ak ste coudln neviem potvrdiť, či položky je vhodný pre vaše vozidlo, alebo nie, prosím neváhajte nás kontaktovať pre potvrdenie. Ak chcete urobiť, veľkoobchod, prosím neváhajte a kontaktujte nás pre veľkoobchodný cenník. Prosím, láskavo poznamenať, že naše MIN pre veľkoobchod je 20pcs pre každú položku. Ak máte záujem o celé vozidlo, prosím neváhajte a kontaktujte nás pre viac informácií kedykoľvek.

Môžete vykonať úhradu T/T, Kreditná Karta (Visa alebo Master Card), Western Union a Paypal. Keď si objednáte, prosím informujte nás spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Prepravné náklady, ktoré budeme citovať neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Budeme posielať položky do 3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončené, ak má položka na sklade. Ak nie je tovar skladom, pošleme položky von, aby ste v lehote 15 dní.Veľmi pekne ďakujem za vašu láskavú pochopenie. Ak ste nemohli čakať na to, pls byť opatrný, keď budete platiť. Adresu, budeme loď položka je odvodené z informácií o objednávke. Takže kupujúci by mal uistite sa, že dodaciu adresu je platné a správne. Nebudeme zodpovední za žiadne damges alebo straty spôsobené na nesprávnu adresu. Ak kupujúci vybrať, FedEX, DHL, alebo TNT doručenie zásielky bude tranzit cez Hongkong. Prosím, prosím, na vedomie, že nemôžeme získať sledovacie číslo kým balík dorazil na hong kong. Kupujúci musí vedieť, či môže byť tovar dovážaný do vašej krajine alebo nie. V prípade, ak tovar bol zakázané dovážať, keď prišiel na svoje miestne Zvyky, nebudeme zodpovední za žiadne damges alebo strata. A nebudeme odoslať tovar , nebudeme akceptovať vrátenie tovaru. Ale my sa budeme snažiť pomôcť zákazníkom ak nás potrebujú ponúknuť žiadne dokumenty. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v Colných Zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Kontaktujte nás, ak ste nedostali vašu tovaru na čas, budeme sa snažiť vyriešiť problém.

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom najlepšie, čo môžeme. Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti. Kupujúci bude zodpovedný za poškodenie alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Ponúkame 1-mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požiadať o náhradný do 7 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom condistions k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Poskytujeme tiež 12 mesiac na údržbu. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom condistions k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené. Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Vaša spokojnosť a postive spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Použitie pre LITE DVOCH
Napätie None
Názov Značky MAXMOV
Číslo Modelu L-L01
miesto pôvodu Vyrobené v Číne
Druh Skúter Svetlá

Súvisiace produkty