Ženské Sexy Erotické Duté Nohavice lakovanej Kože Transparentné, Otvorené Rozkroku Leginy Sexy Striptérka Handričku pre ženy, nočný klub oblečenie

€7.13

Pridať do obľúbených

Nohavice

Popis produktu


Členenie Položka Opis

Názov:BDSM Žena Erotické Duté Nohavice

Materiál:Lakovaná Koža

Položky:1 ks

Farba :Čierna/Žltá

Použitie:BDSM Ženy Sexy Kostýmy

Poznámky:

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

Asi dodania: Obvykle balík potrebuje asi 15 až 30 dní na doručenie vám. Ale v niektorých najhoršom prípade môže byť potrebné dlhšie.Ale pre malé objednávky zásielky, je Ekonomických zásielky, zásielka čas niekedy potrebuje dlhšie, najdlhšie zásielky čas, ktorý sme sľúbili vám je 60 dní (BRAZÍLIA je 90 dní). Ak si vyberiete EXPRESNÉ zásielky s veľkým poradí, to potrebuje len o 7 až 15 dní, len. O spätnú väzbu: Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich! Otázka: Ako robiť ochrany osobných údajov? Odpoveď: 1) Pomocou diskrétnom balení, 2) Písomné "spodná bielizeň".

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Materiál Lakovaná Koža
Druh Kožené Sexy Nohavice
Nemravný Obrázok No
farba čierna/žltá
Štýl Exotické
Názov Penis Nohavice
Funkcia BDSM Otroctva
Uzavretie Typ Elastický Pás
So Sexuálnym Podtextom No
Čistá Hmotnosť 105g
Pás Typu MID
Pohlavie ŽENY
Vzor Typ BODKA

Súvisiace produkty