IPS 2 Din Android 10 Multimediálne autorádio Pre Opel Vectra C Vauxhall Astra HG J Zafira B Corsa D vivaro Meriva AntaraVedaDSP 4GB

€221.30

Pridať do obľúbených

Popis produktu


IPS 2 Din Android 10 Multimediálne autorádio Pre Opel Vectra C Vauxhall Astra HG J Zafira B Corsa D vivaro Meriva AntaraVedaDSP 4GB

*Poznámka: Táto jednotka sa má DVD.

Použiteľné Modely & Rokov:

Astra (H) (2004-2010),

Antara (2006-2011),

Corsa (D) (2006-2011),

Vivaro (2006-2010),

Meriva (2006-2008),

Vectra (2005-2008) ,

Zafira (B) (2005-2012)

Panel veľkosť: 215mm x 200 mm x 120 mm

Aj keď sme urobili všetko úsilie na zabezpečenie tejto jednotky budú kompatibilné so uvedené vozidlá, pozrite si prosím roka, rozmery a tvar stredovej konzole vozidiel, pred nákupom.

PX5 Riešenie

Android 10.0 Octa-Core Operačný Systém

Octa-core ARM® Cortex-A53 Procesor na 1,5 GHz, operačný

DDR3 4G RAM +64 GB ROM

Vstavaný 30-segment DSP audio procesor

TDA7851 Zosilňovač, 4 x 50W výstup

MTK Riešenie

Android 10.0 Quad Core Operačný Systém

Quad-core ARM® Cortex-A7 Procesor pôsobiacich na 1,3 GHz

2G DDR3 RAM +16/32 GB ROM

Vstavaný 30-segment DSP audio procesor

TDA7388 Zosilňovač, 4 x 50W výstup

1024*600 HD dotyková obrazovka

1080P Video Prehrávač

Zrkadlenie Obrazovky Funkcia

Plný RCA Výstup

Dual Zone funkcia

Vstavané Rádio Tuner (FM / AM / RDS)

Bluetooth 4.0 (Hands-free telefonovanie a Bluetooth hudba)

Vstavaný WiFi

Volant ovládanie ( CANBUS Políčku)

On-line alebo off-line mapy, navigácia zadarmo

Podporu, ale časť je nepovinná

DVR Vstup (DVR je to potrebné)

Podporuje DAB+ Tuner (DAB+ potrebná)

Podporuje OBD2 Funkciu (OBD potrebné)

Podporuje Otáčanie C amera (Fotoaparát potrebné)

Podporuje monitorovanie tlaku v pneumatikách (TPMS potrebné)

Podpora 3G / 4G (4G modul je to potrebné)

Podpora Carplay (Carplay potreby/Carplay typy: Interné a externé)

Vnútorný carplay len podporuje Apple Carplay, a nepodporuje Android Auto.

Externé Carplay podporuje aj Carplay a Android Auto.

Tip:

1. Aj keď sme urobili všetko úsilie na zabezpečenie, táto položka je kompatibilný s uvedenými vozidiel, prosím, skontrolujte, či máte správny tvar / veľkosť ORIGINÁLNEHO jednotky pred nákupom.

2. Pri objednávke, prosím pošlite nám fotografiu vašej pôvodnej autorádia a dajte nám vedieť, modelu a roku vášho vozidla. Ak naše zariadenie nie je vhodné, alebo kompatibilné s autom, by sme povedať, aby ste zrušiť objednávku pred odoslaním.

3. Odporúčame zákazníkom, pričom prístroj na auto služby obchode nájsť odborníkom na inštaláciu. Pretože nesprávna inštalácia môže spôsobiť poškodenie prístroja.

POZNÁMKA:

1. Ak sa rozhodnete, DHL, alebo EMS alebo Fedex pri objednávke, naša cena nezahŕňa clo, a kupujúci musí ju zaplatiť. 2. Ak Európsky zákazník rozhodne lode z Číny "predávajúci spôsob dopravy", dane z pridanej hodnoty a dovozné dane, hradí predávajúci. Tak Kupujúci z týchto krajín, nemusíte platiť clo už. O predávajúci je spôsob dopravy času: Francúzsko, Taliansko, veľká Británia, Nemecko, Španielsko, Poľsko, česká Republika, Slovensko, Maďarsko, Rakúsko, Holandsko, Belgicko: 10-20 pracovných dní; Portugalsko, Dánsko, Fínsko, Švédsko, Estónsko, Lotyšsko, Litva, lotyšsko, Írsko, Luxembursko, Rumunsko, Bulharsko, Grécko, Slovinsko, Chorvátsko, maďarsko, Malta: 15-30 pracovných dní. Vyššie uvedený čas je len orientačný. V dôsledku iných faktorov počas prepravy (napr. COVID-19, zasielateľstvo cargo nevybavené objednávky, colné odbavenie, atď.), doručenie môže mierne meškanie. O logistické informácie sledovania (môžete skontrolovať na tejto internetovej stránke) : 3. Prosím, pošlite nám fotografie informačný Panel / volantu / Napájací kábel, skontrolujte, či naša jednotka sa hodí pre vaše auto. 4. Prosím napíšte vaše celé meno a správnu adresu s psč, ak ste objednávku. 5. Cena nezahŕňa vzdialenej oblasti poplatok, ak vaša adresa je vzdialené oblasti, budete musieť zaplatiť viac, 45 USD vzdialenej oblasti poplatok. 6. Ak máte nejaké problémy, o zariadení, prosím, kontaktujte nás pred otvorením sporu.

Platby prijímame Alipay, Western Union, a telegraficky(TT). Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované a hostil cez Alipay to bezpečné platobné procesor. Záruka 1. Všetky výrobky, ktoré predávame sú novo vyrobené z výroby. 2. Poskytujeme jeden rok záruku na výrobky a 3-mesačná záruka na príslušenstvo. A poskytujú bezplatné konzultačné služby pre životnosti produktu. 3.V prípade akýchkoľvek otázok, prosím kontaktujte nás vopred, pomôžeme vám ho vyriešiť na prvý raz. 4. Ak dostanete chybný produkt, prosím kontaktujte nás a to do 3 dní po podpise položky. Vrátime vám alebo poskytnúť náhradné diely. Straty spôsobené niektorou z nasledujúcich situácií nie sú kryté zárukou: 1. Škody spôsobené nesprávnou nosenie, špina, nesprávnej inštalácie alebo prevádzky, a iné nehody. 2. Akékoľvek poškodenie spôsobené neodborným obale, ak kupujúci vráti tovar na nás. 3. Ak položka je demontáž alebo opravu neoprávnené osoby. Návrat & Vrátenie Peňazí 1. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale, musíte nám poskytnete presné logistiky sledovacie číslo, konkrétny dôvod pre návrat a vaše číslo objednávky. 2. Po kupujúci a predávajúci dohodnú na zrušení www.srzhumenne.sk transakcie, vrátime vám plnú sumu vašej objednávky po obdržaní originálne predmety a balné, ako aj všetky diely a príslušenstvo. Alebo si môžete vybrať alternatívu. 3. Budeme znášať všetky náklady na dopravu výrobku, ak sa nezhoduje s reklamou. 4. Všetko sa vracia, musí byť potvrdené naše po-predajný servis personál. Bez predchádzajúceho upozornenia, sme nie je zodpovedná za akékoľvek vráti. O spätnú Väzbu Sme vždy trvajte na udržiavanie vysokých štandardov kvality a snaha o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, a žiadame vás, aby ste nás kontaktovať, pred tým, než nás neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu tak, aby sme mohli vyriešiť svoje problémy s spokojnosť. Ak ste spokojní s našimi položky, prosím zanechať 5 star spätnú väzbu na webových stránkach pomôže ostatným vedieť na položky viac. Oceniť vašu láskavú spätnú väzbu a podporu.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Wifi Vstavaný
USB DVR Podpora
Digital Media Format JPEG
Operačný Systém Android
Rozlíšenie 1024*600
Európa Digitálne Audio Vysielanie voliteľné
ROM 64 G
Položka Hmotnosť 3.5kg
IPS Panel Áno
Jazyk OSD Vietnamčina
Din Double Din
CPU Octa-Core ARM A53 8*1.5 GH
Systém Android 10
Certifikácia CE
Položka Veľkosť 215*200*120mm
Dotykový Displej Capactitive dotykový displej
Rozhranie RCA
Pôvod CN(Pôvodu)
Napätie 12V
Pre Vozidla Značky/Modelu Vauxhall/Opel
RDS Áno
DSP Áno
Moc Von 4*50W
Špeciálne Funkcie Podpora Can-Bus
Parkovacia kamera vstup Podpora
Pamäť RAM 4G
Veľkosť Displeja 7"
Názov Značky XONRICH
Názov Modelu A10OpelS70
Druh Materiálu Plast + Kov
3G/4G Podpora( Mať spojenie s dongle)
TF/Micro SD Slot 2
Max Externej Pamäte 256G

Súvisiace produkty