Hodí sa Pre Pandora Náramky, Odznaky Srdce Klip zobrazili kľúčové tlačidlá s 14K Skutočné Zlato 925 Sterling-Striebro-Šperky, Perly Doprava Zadarmo

€22.28

Pridať do obľúbených

Jemné Šperky

Popis produktu


Sme profesionálne výroba 925 sterling silver korálky(charms) v meste Shenzhen Čína. Všetky korálky(charms) sú vyrobené 925 sterling silver(podpora test). Ponúkame na predaj všetky položky, na vysokej kvalite s najnižšiu cenu. máme veľa položiek, prosím začať vyzdvihnúť svoje obľúbené korálky a kúzlo v našej predajni na creat svoj vlastný štýl šperky.

Hodí sa Pre Pandora Náramky, Odznaky Srdce Klip zobrazili kľúčové tlačidlá s 14K Skutočné Zlato 100% 925 Sterling-Striebro-Šperky, Perly Doprava Zadarmo 1. Materiál: 100% 925 sterling silver .

2. Typ položky:kúzlo korálky pre KUTILOV, Náramky a Náhrdelníky, Šperky

3. Výrobok obsahuje:

jedno kúzlo

jeden funkcie opp taška, balené v jednom bublina, obklopiť sa pred odoslaním

Ak máte akékoľvek problémy, prosím, neváhajte nás kontaktovať zaslaním e-mailu na mňa, odpovieme do 24 hodín. AKÉKOĽVEK OTÁZKY týkajúce sa produktu, veľkosť, farba, engrave slová balík,dodacia lehota a spôsob, atď. Ak ste sa naozaj starajú o niektorých otázkach, ako je uvedené vyššie ukázal, postupujte, prosím, kontaktujte nás v prvom rade. Prosím, nenechávajte neutrálne alebo negatívne spätné väzby priamo. Pre všetky nespokojní problém, produts, služby, doprava otázky, prosím, kontaktujte našich predajcov na prvom mieste.

Stačí cítiť istotu zaplatiť nás prostredníctvom www.srzhumenne.sk Escrow prostredníctvom Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, a Bankové Prevody. Vaša platba je len prepustený na nás po potvrdení dostanete tovar.

1/ tovar zasielame všetky naše položky na celom svete do 48 hodín od EMS/DHL/UPS alebo v Číne Post/Hongkong Príspevok, Na prepravu spôsobom závisia na vašej hodnota objednávky. Dodacia lehota je, ako je to uvedené nižšie: 2/ Niekedy to môže trvať až 4-7 týždňov, vzhľadom na prísne vlastné inšpekcie. 3/ Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné skryté poplatky.

1)Ak je potrebné vracať sa pre výmenu alebo vrátenie peňazí ,prosím, kontaktujte nás. 2)tovar musí byť v pôvodnom stave, nie sú opotrebované, alebo zmenené. 3)položky môžu byť vrátené do 15 dní od ich prijatia. 4)pri vrátení poplatku je poskytnutá kupujúcemu.

To je ocenil, že by ste mohli nechať nás pozitívne ohlasy, ak ste spokojní s sa položky a služby. Stačí, neváhajte a kontaktujte nás na prvom čas, keď sa stretávajú žiadny problém, máme viac ako desať rokov cenné skúsenosti v tejto podáva ako výsledok môžeme vyriešiť akýkoľvek problém pre vás. Prosím, nenechávaj negatívnu spätnú väzbu alebo otvoreného sporu. Dôverujte nám, žiadne nehody bude vyriešený.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Kovy Typ STRIEBRO
Funkcie Insígnie Srdce Klip korálky, módne šperky, takže zistenia
Položka Hmotnosť 2.72g
Jemné alebo Módne Jemné
Doprava ZADARMO
Is_stock Áno
Číslo Certifikátu N/A
Položka Druh Skutočné 925 sterling silver charms
Hlavný Kameň ŽIADNE
Zápas pre Hodí sa pre Pandora Náramky, urob si sám, takže šperky
Názov Značky CKK
Položka Výška N/A
Kov Skutočné mincový striebro, 100% 925 silver
Položka Tvar Round-brilliant-tvar
Číslo Modelu 2CL038K_1
Typ Certifikátu GDTC

Súvisiace produkty