Odomknutý Apple iPhone 6s/6s Plus LTE Dual Core, 2GB RAM (4.7 palcový NFC Apple Zaplatiť len IOS Zadný Fotoaparát 12MPX

€111.02

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


1.Telefón má multi-jazyk vnútri,Ak si nie ste istí, či telefón má vaša krajina nie je jazyk,kontaktujte nás pred umiestnite príkaz alebo povedzte nám, čo jazyka potrebujete v oured. 2.Vnútorná pamäť bude menej ako špecifikácia, pretože časť z neho bude obsadené vstavaný systém a aplikácie. Napríklad, ROM disku je 32 gb, ale iba 30~31GB môžu byť použité, to je normálne. 3.Budeme testovať funkciu telefónu môže pracovať normálne pred zásielky.Nebudeme akceptovať akýkoľvek spor s dôvodu, že telefón nie je nový alebo falošný produkt. 4.Prosím skontrolujte, či sieť pracuje s operátorom.Nie sme reponsible ak to nefunguje u poskytovateľa po prijatí to.Skontrolujte, či vaše krajiny, siete form:www.willmyphonework.net 5.Všetky príslušenstva pre použité alebo repasované telefón nebude originál. Akýkoľvek spor o "Falošné príslušenstvo", nebudú akceptované, a nie vrátenie bude na tento typ situácie. 6.Prosím, dajte nám vedieť v prvom rade, či tam je nejaký problém na vašom telefóne. Všetky demontáž alebo opravu ani kupujúci, ani oprava obchodu bez nášho súhlasu, budú považované za umelý problém, neakceptujeme akýkoľvek spor, alebo vrátenie peňazí vzhľadom k tejto situácii. 7.Použité alebo repasované telefóny nepodporuje vodotesný. Akýkoľvek spor v dôsledku nepremokavé funkčné testovanie sa bude považovať za umelý problém, a nechceme prijať akýkoľvek spor, alebo vrátenie vzhľadom k tejto situácii. 8.Všetky iphone môžu byť aktualizované normálne, ale prosím, uistite sa, že k tomu, že po pripojení k počítaču. Inak to môže byť zlyhanie v dôsledku batéria je takmer vybitá alebo WiFi stabilitu, a telefón bude nikdy byť zapnuté po tom.Bezplatná záruka sa tiež budú neplatné.

Package Zahrnuté: 1*iPhone 1*Slúchadlá s Linghting 1*Nabíjací Kábel a 1*adaptér 3 Zadarmo Darček 1*Telefón Jasné Prípade 1*Telefón krúžok s späť 1*Tvrdené film

Sme Predaj Triedy A!!!

1.Naša prepravná Metóda je www.srzhumenne.sk štandardná doprava(www.srzhumenne.sk Štandardná doprava je logistických služieb ponúkaných spoločnosťou Sos logistických služieb "CaiNiao".Tento shrives sa vzťahuje na zásielky z Číny na celom svete.pozemok bude dodaná prostredníctvom prepravných spoločností, ako Singapur post,španielsky post atď.Prepravná Spoločnosť si vyberá systému, sme si nemôže vybrať, prepravná spoločnosť) 2.DHL Doprava:pre niektoré krajiny, tam sú rýchle dodanie vybrať,DHL, alebo TNT,Prosím spomenúť, že v prípade DHL doprava,Niektoré mesto bude vzdialenej oblasti DHL spoločnosti,Diaľkové Mesto musí zaplatiť 40$ extra lodné náklady.O http://dct.dhl.com/input.jsp?langldcn&originCCld 3.Prosím, otvorte zásielku v post dôstojníka prítomnosti,Ak pozemok poškodené alebo prázdne(ukradnuté),spýtajte sa, prosím, pošta poskytovať úradný dokument,a to najmä nárok žiadosť papier.a vziať kompletný vybalenie video a hmotnosť videa na všetko. Všetky zásielky môže vyvolať vlastné dane, a kupujúci by mal byť zodpovedný za dane z tovaru a vzdialenosť,prosím poznamenať!

O Spätnú Väzbu Predávajúci poskytuje záruka 6 mesiacov na všetky produkty okrem príslušenstvo,Ak kupujúci nám dal 5 hviezd spätnú väzbu po prijatí pacel,predávajúci Poskytne ďalšie 2 mesiace záruka ako apprecitation.Záruka na Výrobky sa budú neplatné, ak kupujúci opraviť ani rozobrať bez predávajúceho dohody,Prosím, ukázať predávajúci jasné video vrátane číslo imei, ak máte po-servis Problémy,vďaka.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Veľkosť Displeja 4.7
Názov Značky DOOV
SIM Karta Množstvo 1 SIM Kartu
Rozlíšenie Displeja 1334x750
Typ Batérie Nie Odnímateľný
Obnovovaciu Frekvenciu Obrazovky 60Hz
Typ Dotykového Displeja Kapacitný Displej
Kapacita batérie(mAh) 1715
Displej Rozmery 16
Dizajn BAR
ROM 16 G
Položka Stav používané
Veľkosť displeja rozsah Ultra kompaktné (<5.5")
Wi-Fi Štandard Prenos 802.11 ac
NFC Áno
Pôvod NÁS(Pôvodu)
Apple Model Apple A9
Optické Priblíženie No
Kapacita Batérie Rozsah <3000 mAh
Typ Obrazovky Normálny Displej
Rýchle Nabíjanie Nonsupport
Video rozlíšenie záznamu FullHD (1080p), 30 fps
Optická stabilizácia No
Typ Pamäťovej Karty Nie je podporovaný
Pamäť RAM 2G
Jazyk Arabský
Predná Kamera Pixel 5MP
Prevádzka Systému ios
Displej materiál LCD
Zadná Kamera Množstvo 1
Typ Telefónu Inteligentné Telefóny
Odblokovanie Telefónov Áno
Zadná Kamera Pixel 12MPX
Nabíjanie Typ Rozhrania Linghting
bezdrôtové nabíjanie No
CPU Model APPLE
Bluetooth Verzia 4.2
CPU Core Množstvo Dual Core
Predná Kamera Množstvo 1
Výdrž V Pohotovostnom Režime Až 150 Hodín
Dátum Vydania 2015
Biometrické Technológie Fingerprint Recognition
3,5 mm Slúchadlový konektor Áno

Súvisiace produkty