Sexy Módne Ženy Bielizeň Priedušná Podprsenka Backless Oka Topy Duté Podprsenky Pre Sportwear Bežné Podprsenky

€6.26

Pridať do obľúbených

Topy & Tees

Popis produktu


Pre drop shipping by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a nenechá informácie o nás, ak by ste chceli. Otázka 1: Koľko objednávok môžete zvládnuť za deň? Môžeme zvládnuť za 10 000 objednávok denne. Máme dosť ľudí. Otázka 2: Ktorý spôsob dopravy používate teraz? Máme silné produkovať line v Číne a máme aj USA západ a východ skladu. Môžeme poslať všetkých balíkov Epacket alebo DHL a USA sklad je pomocou miestnych Fedex a USPS o 2-6 dní dodanie. Otázka č. 3: páči sa vám dôjdu zásoby niektorých výrobkov? Máme vlastnú továreň, zásobovanie je veľmi dobrý, prosím, nebojte sa. Otázka č. 4: Čo by ste mohli urobiť, keď sú výrobky prišiel rozbité alebo dokonca nemal prísť kupujúceho? Budeme odoslať, alebo vrátenie peňazí vám, podľa aktuálnej situácie. Otázka 5: Ako rýchlo môžete proces objednávky? Všetky Dropshipping pokyny budú spracované v priebehu 24 hodín.

Veľkosť Popis Veľkosť XS S M L XL Poprsie(úsek)

63(cm)

24.8'(v)

64(cm)

25.2'(v)

65(cm)

25.6'(v)

67(cm)

26.4'(v)

70(cm)

27.6'(v) Lem

48(cm)

18.9'(v)

53(cm)

20.9'(v)

58(cm)

22.8'(v)

63(cm)

24.8'(v)

68(cm)

26.8'(v) Dĺžka-

16(cm)

6.3'(v)

17(cm)

6.7 '(v)

18(cm)

7.1 '(v)

19(cm)

7.5 '(v)

20(cm)

7.9 '(v) vhodné pre 40 KG 50 KG 60CM 70 KG 75KG

Pred vykonať objednávku,prosím, skontrolujte veľkosť starostlivo a umožniť 1-2cm líši vzhľadom na ručné meranie.Ďakujeme!

5Size: XS S M L XL

1. Príprava Čas: potrebujeme 2-5 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.

2. Ak je vaša objednávka viac ako 200$,môžeme(ak chcete) poskytovať doprava zadarmo prostredníctvom EMS/DHL/FEDEX alebo iné express okrem Afrika/Južná Amerika a niektorých iných krajinách.

3. Vzhľadom našich zákazníkov výhodu, Sme nútení loď vašej objednávky poštou. Vezmite prosím na vedomie, však, clo je mimo našej kontroly nemôžeme guarrante žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky.

4. HAYOHA robiť predávať založené na spoľahlivosť a dobrú kvalitu.Máme tímy testovať vaše objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané.Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom (veľkosť merania sa budú zobrazovať pod každej položky).

5. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd . a 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Budeme vám $2 ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

6. Ak nebudete spokojný naše porducts, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo vykonať podrobné hodnotenie. Zaručujeme, budeme slove žiadny problém pre vás!

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Vek Vo Veku 18-35 Ročné
Materiál Spandex
Oblečenie Dĺžka Krátke
Vzor Typ Pevné
Pohlavie ŽENY
Topy Typ Tank Topy
Položka Druh topy

Súvisiace produkty