Nové 2m Žlté Prírodné Napätie Zdravie Elastické Cvičenie Šport Telo Latex, Napínanie Pásu Potiahnite Popruh Jogy Odolnosť Kapely

€3.64

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Vlastnosti: Úplne Nové a Vysokej Kvality. Skvelé pre home-založené silový tréning. Vyrobené z prvotriednej kvality kaučukového latexu a nebude viac-úsek na rozdiel od lacnejším. Umožňuje tón a tvarovať každú svalovú skupinu. Ako pre mužov a ženy. Farba môže byť prispôsobený. Dĺžka 200 cm, šírka 15 cm, hrúbka 0,4 mm. Na predĺženie pri 3-5 krát. Táto jóga elastické kapely môžete skrášliť ľudské telo krivky, posilnenie svalov riadky a úsek hornej časti tela, bolesti častí. To má tiež silné fitness účinok. Nie len môže to tenké stehná, pás, posilňovať bicepsy, to môže tiež liečiť svalové bolesti. Táto spôsobilosť sa kapela môže posilniť funkciu iných častí tela a odstránenie prebytočného tuku vrstvu, tak, že vaše číslo bude stať viac fit.

INFORMÁCIE O DOPRAVE 1.Dodávame náš tovar do celého sveta. 2.Máme loď objednávku do 3 pracovných dní po platby prijaté. 3.My len loď na zadanú adresu.Uistite sa prosím, vaše meno a adresu, je správne, alebo nás kontaktujte na akejkoľvek zmene adresy pred mieste objednávky. NÁVRAT POLITIKY 1.Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. 2.Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci by uistite sa, že položka vráti sa do svojich pôvodných podmienok. 3.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu. a neposkytneme kupujúci v plnej výške. 4.Bude kupujúci zodpovedný za prepravu krmivo pre návrat položky. Spätná VÄZBA 1. Ak ste spokojní s položkami a našich služieb,venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd,Budeme vám dáva skvelé služby tu.Prosím nereaguj s negatívnej spätnej väzby pred a kontaktujte nás. 2. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie pred odchodom.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Oddelenie Meno ŽENY
Aplikácia Ťahať Lano
Číslo Modelu lld02055
Platné Používateľ Ženy a Muži
miesto pôvodu Čína
farba Žltá
Funkcia Komplexné Fitness Cvičenie
Názov Značky kylinfit
Dĺžka` 200 cm

Súvisiace produkty