NOVÝ 5 ks/veľa 38*32mm Ploché Tlačidlo Späť Pearl Trávy Drahokamu Kovové Modul Tlačidiel Oblečenie pre Deti Vlasy DIY Dekoratívne Doplnky

€5.43

Pridať do obľúbených

Popis produktu


1.Ak výrobky nie sú rovnaké ako decsription alebo zlomené v tranzite. Prosím, kontaktujte nás do 7 dní a fotografovanie ,Budeme odoslať alebo na vrátenie peňazí vás.

2.Môžete nás kontaktovať na odchode správy podľa tohto orde r na www.srzhumenne.sk, alebo Trademanger, Budeme reagovať čo najskôr a vysporiadať sa s ním.

Zašleme vám pozemok v priebehu 48 hodín, ako obvykle, aby sa zabezpečilo, že balíček môže byť dodaný do ruky,

Prosím, láskavo uistite sa, že všetky informácie sú správne do 24 hodín afteryou zaplatená.

Ak nechcete prijímať zásielky pri dodaní dátum čas uteká,prosím, kontaktujte nás.

1.Sme dobre známa rastlina v Zhejiang Čína viac ako desať - rok - starý obchodné skúsenosti pre všetky typy príslušenstvo kamienkami teraz nasledovať trend začať podnikať on-line shop, predaj na zákazníkov po celom svete s veľkoobchodná cena vysokú kvalitu výrobkov.

2.Vaša pozitívna spätná väzba je veľmi ocenil, pls osvietil 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, pošleme malý darček pre ich klasifikácie detail, ak si objednáte od nás nabudúce! !! 3.Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa prijatý tovar, pls kontakt s nami pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu, sme si istí, že nájdeme riešenie, ako vyriešiť problém, a to, aby ste spokojný.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Technics Pokovovanie
Tlačidlo Typ Modul Tlačidlo
Typ Produktu Tlačidlá
Číslo Modelu W016
Materiál Kov
Kovové Typ Mosadz
Tvar Oválne
Funkcia umývateľný
Štýl flatback
Názov Značky YWXINXI
Dekorácie Kamienkami
Veľkosť 38*32mm

Súvisiace produkty