LCD Digitálny Mikroskop, 7-Palcový HD a 12MP 2000X 10 + 1 LED nification, Nabíjateľná Batéria, detský Mikroskop

€84.84

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Ponúkame zľavy pre veľké množstvo. Vitajte na kontakt s nami!

1. Existuje 11 LED svetlá na oboch stranách, ktoré môžu vyplniť svetlo a pozorovanie jasnejších. Viacúčelový: telefón opravy, PCB kontroly a spájkovanie, miniatúrne hodiny opravy, embly linka, umenia a remesiel, atď.

2. Vyberte si kvalitné materiály, telo je silné, a nie je ľahké zlomiť. Podporuje zobrazenie na počítači, sn, ktorý robí pozorovanie jasnejších. Povrchu kovu má farbu svetla, jemná na dotyk, a nižšie non-slip nohy pad robí pozorovanie viac stabilný.

3. Podporný systém: Windows, Vista, Win7 / 8/10, Mac 10.5 a vyššie. Jazyky: Zjednodušená Čínština, Tradičná Čínština, Japončina, Angličtina, Japončina, Kórejčina, Francúzsky, Taliansky, Nemecký, Španielsky, Ruský.

4. Obe šošovky majú svoje vlastné účely: Objektív Č. 1, s nízkym výkonom (500x), vhodný pre dosky plošných spojov údržby a kontroly, tlač kontrola, identifikácia jade a šperky, atď. Objektív Č. 2, s vysokou nification (2000x), vhodné pre pozorovanie mikroorganizmov, rezy, chorôb rastlín a dotieravého, atď.

5. Funkcia: Dvojitý LED zdroj svetla, môžete robiť snímky alebo videá, podpora TF kariet skladovanie, veľkú kapacitu batérie, dvojité napájanie, prispôsobiť ďalšie scény.

Farba: Čierna

Materiál: kov

Veľkosť: 275 x220x 160mm

Obsah balenia:

1 x mikroskopom

2 x USB káble

2 x Biologickej sekcii

1 x čistiaca handrička

1 x Č. 1 objektív

1 x 2 šošovky

1 x držiak výťah

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Názov Značky HoldPeak
Materiál Kov
Zväčšenie Pomeru 1500X - 3000X
Certifikácia ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)
Je To Inteligentné Zariadenie No
Teória Hutnícke Mikroskopom
Číslo Modelu Funkcia

Súvisiace produkty