Pár Sexuálne Hračky, Diaľkové Vibračné Nohavičky Neviditeľné Nositeľné Motýľ Vibrátory Stimulácia Klitorisu ženy masturbator

€18.16

Pridať do obľúbených

Sexuálne Hračky

Popis produktu


Popis: Materiál:Vysoko kvalitné silikónové bez zápachu,nebolí pokožky,IPX7 triedy Vodotesný; Farba:Ružová Bezdrôtové diaľkové ovládanie vzdialenosť:10 M; Napájanie:USB Nabíjateľné; doba Nabíjania:Približne 2 Hodiny; Použitie čas:90 až 120 Minút; zníženie Hluku:Menej ako 50dbs; Vibračná frekvencia:10 Vibračných frekvencií; Chrániť vaše súkromie je naša zodpovednosť,budeme pozorne pack je pre vás,prosím vás ubezpečiť.

Ako hrať ? Môžete použiť diaľkové ovládanie na ovládanie vaša priateľka v prírode, nákupné centrá, školy, atď. Môžete tiež mať sex s U-tvarované vibrátor zatiaľ čo vaša priateľka príjemnejšie.

Tipy: Čistý výrobok pred a po použití s teplou vodou a mydlom, Uplatňovať mierne množstvo maziva pred použitím pre lepšie výsledky, Prosím, nechajte mierne odchýlky nameraných dát a ochrana Osobných údajov Balenie: Prosím vás ubezpečiť, že aby sa zabezpečilo, že vaše súkromie nie je zverejnené,budeme pozorne balík je pre vás (ak máte iné potreby,prosím, kontaktujte nás). Budeme sa snažiť, aby vám poskytol perfektné nakupovanie a dúfam, že sa vám môže rozsvietiť 5-hviezdičkový chvály. O Produkte: Všetky výrobky sú úplne nové,budeme kontrolovať ich pred balenie,starostlivo balenie pre vás; Všetky výrobky sú vyrobené z vysoko kvalitného silikónového materiálu, ktorý bude nepoškodzuje pokožku,100% bezpečný, Pretože z dlhodobého hľadiska prepravy,môže byť trochu zápach po otvorení produktu. Prosím umyť vodou a vysušiť prirodzene; spätná Väzba: Ak máte akékoľvek otázky,prosím kontaktujte nás pred komentovať.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Číslo Modelu Bezdrôtové Diaľkové Nositeľné Vibrátor
Funkcia 1 Bezdrôtové Diaľkové Vibrátor
Čistá Hmotnosť 120 g/4.23 oz
Pomocou času 90 až 120 Minút
Nemravný Obrázok No
Režime nabíjania USB Nabíjateľné
Materiál Silikónové + ABS
Názov Značky DOPAMONKEY
funkcia 3 Klitorálny stimulácia
Čas Nabíjania O 2-3 hodiny
Redukcia Šumu Podľa 50db
So Sexuálnym Podtextom No
Nepremokavé ipx7 nepremokavé
funkcie 5 Pár sexuálne hračky
Veľkosť Clitoris Stimulator
Vibračná Frekvencia 10 frekvencie
Funkcia 2 Neviditeľné Nohavičky Nositeľné
Komoditné Certifikácie Kvality ce
Funkcia 4 Ženské Masturbator Sex Produkty
Druh G-Spot

Súvisiace produkty