Auto Spanie Artefakt Sedadlo Z Auta, Vankúš Na Opierku Hlavy Auto Krčný Vankúš Vankúš Autosedačky Krčnej Chrbtice Boku Ležiaci U-Tvarované Vankúše

€21.57

Pridať do obľúbených

Interiérové Doplnky

Popis produktu


Popis:

【DESCRIPTION] vyzýva

Hlavné dizajn auta sedáku je poskytnúť cestujúcim s hlavy a krku podporu, keď sa zaspať, ktoré robí pre viac pohodlné siesta. Bočné vankúše z opierky hlavy sú plnené jemné a hrubé pamäťovej peny, ktorá je dostatočné, ako vankúš. Obliečka na vankúš je vyrobený z Hubky handričkou a je mäkké a pohodlné. Vhodné pre väčšinu vozidiel s opierkami hlavy (riadidiel vzdialenosť by mala byť vyššia ako 3.75 palcov).

【ŠÍRKA A VÝŠKA NASTAVITEĽNÁ] VYZÝVA

Môžete upraviť šírku medzi dve opierky hlavy výberom slot pozíciu na teleskopické podpora (minimálna vzdialenosť medzi dvoma vankúšmi: 10.63 palcov). Vankúše môžu byť tiež zvyšujú a znižujú a otočí o 180 stupňov, uplatnenie rôznych výšok. Keď ich nepotrebujete, stačí zdvihnite ich hore, aby sa ušetrilo miesto v aute.

【JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA] VYZÝVA

Na opierky hlavy môžu byť odstránené a ľahko nasadiť na opierku hlavy podporu. Po prvé, vybrať správny gumová podložka na pripevnenie na opierku hlavy z autosedačky. Potom pripojte teleskopická podporu gumová podložka. Nakoniec, utiahnite veko pomocou skrutkovača.

【DOBRÚ STAROSTLIVOSŤ PRE CESTUJÚCICH] VYZÝVA

Auto sedadla vankúše môžete pohodlne podporu jednej strane hlavy a krku, uvoľnenie svalov a zabrániť krku od plávajúce v dôsledku dlhotrvajúceho ohnutia, únava a bolesti. A chrániť si hlavu od klope na dvere a okná. Starať sa o svoju rodinu, priateľov alebo obchodných partnerov.

【TELESKOPICKÁ VERZIA] VYZÝVA

Teleskopická podpora je vyrobené z vysokokvalitného ABS materiálu, ktorý je stabilný a bezpečný. Šírka vankúš môže byť upravená tak, aby šírka sedadla. Poznámka: Nie je vhodný pre všetky typy vozidiel

Špecifikácie:

Dom、Vonkajšie、Auto

MATERIÁL:ABS + pamäť bavlna

VEĽKOSŤ PRODUKTU:36 CM × 14 CM × 26 CM/14.2*7.9*4.3 palcov

Package Zahrnuté:

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Materiál Iné
Veľkosť 36*14*26cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiály ABS + pamäť bavlna
Plniaci Materiál Syntetické Vlákna

Súvisiace produkty