Nový Dizajn Zirkón A Kríž, Matica Nechtov Náramky & Prívesky Pre Ženy, Nerezové Skrutky, Luxusné Značky Šperky

€3.10

Pridať do obľúbených

Náramky & Bangles

Popis produktu


Členenie položka opis

Nádherný Carter Náramok Pre Mužov A Ženy Nového. Materiál:316L Nerezovej Ocele. Ženy Veľkosť: 0,6 cm široký, 5.8 cm Vnútorný Priemer , vo Vnútri Obvod Okolo 17 cm. Muži Veľkosť: 0,8 cm široký, 6,4 cm Vnútorný Priemer, vo Vnútri Obvod Okolo 20 cm. Balenie: funkcie opp tašky, obálky. Vhodné pre objektu:Vhodné Pre Mužov A Ženy.

Detaily Snímky

Doprava

1. Sme doprava zadarmo na všetky naše položky na celom svete do 48 hodín od EMS/DHL/UPS alebo v Singapure Post / Čína Príspevok, na prepravu spôsobom bude závisieť od celkovej sumy vašej objednávky:

2. Niekedy to môže trvať až 4-7 týždňov, vzhľadom na prísne vlastné Inšpekcie. Kliknite sem ak chcete vedieť viac o detail zásielky

Vráti

Ak nášho tovaru mať problém,ako je chybné,poškodené alebo zle z vašej objednávky, sa vracia sú povolené do 7 dní od prijatia tovaru a vrátil položka by mala ešte v pôvodnom obale.Garantujeme vrátenie peňazí do 30 dní..

Otázky a spätnú väzbu

Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky, prosím, chatovať so mnou teraz alebo zaslať e-mail na nás. Sme odpoveď, že všetky naše e-Maily do 24 hodín alebo menej. Prosím, zanechajte nám 5 Star Pozitívnu spätnú väzbu a my vám urobiť to isté pre teba. Vďaka za váš čas a tešíme sa na podnikanie s vami.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Náramky Typ Kúzlo Náramky
Jemné alebo Módne Móda
Kovy Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele
Reťazec Typu Odkaz Reťazca
Pohlavie Unisex
Nastavenie Typu Kanál Nastavenie
Štýl Trendy
Tvar\vzor KOLO
Názov Značky BORASI
Spona Typ Skryté-bezpečnosť-spona
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu ženy Náramky
Materiál Zirkónmi
Položka Druh Náramky

Súvisiace produkty