Zozadu na Zadnej strane Fotoaparátu Pre Suzuki Alto 2009~2013 HD CCD, Nočné Videnie Vysoká Kvalita Chodu Auto Kamera Vzadu Záložný Fotoaparát

€14.22

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Auto parkovacia Kamera - HD širokouhlý 170 nočné videnie nepremokavé

Pre Suzuki Alto HA25 2009~2013

Precízny dizajn, vode a prachu, umývanie áut, dážď sa neboja

Otáčanie kamery veľkosti grafu ako odkaz

Poznámka: skontrolujte Prosím Cúvaní svetlo strane, než si kúpite a potvrďte veľkosť,vhodné pre vaše auto,pretože Rôzne krajiny auto možno rozdiel.

HD CCD, Nočné Videnie Nepremokavé Vozidla širokouhlý Spätné Otáčanie Obrazu Kamery Na Suzuki Alto HA25 2009~2013

Schéma Zapojenia:

Pripojenie Na Použitie:

Package: 1 x Auto Nepremokavé Auto parkovacia Kamera 1 x 6M Video Kábel 1 x Napájací Kábel 1 x Príručka pre Používateľa Funkcie : 1. Inštalácia Iocation: Špz Lampa 2.S vysokým rozlíšením a širokým pozorovacím uhlom,Objektív Uhol: 170° 3.Vodotesný/Odolný Proti Otrasom, Prachu 4.Shakeproof/Anti Fog 5.Nočné videnie 6. Podpora NTSC/PAL Video systém 7. Kompatibilné Zobrazenie: TV Obrazovka (NTSC & PAL) s RCA Parameter: obrazový senzor: Nové Superhigh citlivé na Svetlo Farieb, Vysoká Kvalita Snímača TV Systém: NTSC/PAL( ak potrebujete PAL,Pls napíšte v poradí, detaily alebo zašleme NTSC) Jedinečný Dizajn S referenčnou čiarou funkcie Minimálne osvetlenie. AGC: Auto BLC: Auto Vyváženie Bielej: Auto Video Farba: Farebné Efektívnych Pixelov : 752*582 Rozlíšenie : 520TV riadkov, Video Výstup: 1.0 Vp-p,75? Elektronické Uzávierky: 1/60(NTSC)-1/10000S, 1/50(PAL)-1/10000S S/N pomer: Lepšie Než 48db Objektív Uhol: 170 Stupňov Nepremokavé Trieda:Ip 68 Prevádzková Teplota: -20 ḞC-60 ḞC Skladovacia Teplota: -30C+80C Pracovný Výkon (DCV): 12 spotreba Prúdu: O preprave: 1.Prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa a kupujúceho informácie správne, pred nákupom. Aby sa zabránilo dopravné oneskorenie. 2.Tovar bude usporiadané do 3 pracovných dní po úhrade sa vymaže. Doprava-Spôsoby 1.Zvyčajne sme loď Doprava Zadarmo / Po Registrované Vzduchu Mailand www.srzhumenne.sk Štandardná Doprava, DHL, EMS, ARAMEX , je pre Kupujúcich.

2.Spojené Štáty, Kanada, Austrália, Rusko a Európy, sú naše hlavné trhu. Medzinárodné Kupujúcich---Poznámka: 1. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. 2. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Vrátenie a Služby Zákazníkom: 1. Chybný a poškodené výrobky budú ponúkané výmenu alebo vrátenie peňazí, kontaktujte nás prosím najneskôr do 7 dní a uistite sa, že ste si našu spiatočnú adresu, než sa vrátiť objednávky. 2. Uistite sa, že vrátený tovar je v pôvodnom stave. Návrat poštovné náklady, aby hradí kupujúci. 3. Môžeme zaplatiť návrat poštovné náklady, ak výnos je výsledok našej chybe. Pripomienky: 1. Sme čestní predávajúci z Číny. Všetky položky prísť s dobrou kvalitou a 100% zbrusu nový. 2. Naše bežných obchodných hodín je Mon na Sat 8 do 6PM čas v Číne. Všetky správy budú zodpovedané do 24 hodín. 3. Sme uvítali vašu spätnú väzbu a sú radi, že odpovedať na akékoľvek otázky, ktoré môžete mať, prosím, neváhajte a kontaktujte nás, urobíme pre vás, ak môžeme. Venujte prosím čas odísť 5 star spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovar a služby. 4. Prosím, kontaktujte nás na prvý pred tým, než negatívna spätná väzba. Ďakujem za to, že nám šancu robiť veci práve tým, dobrá komunikácia. 5. Vaša spokojnosť je našou prioritou. Dúfam, že sa môžeme stanoviť dlhodobú podnikania.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Dĺžka Video Kábla 6M
PAL Nepovinné (ak je to potrebné, prosím zanechať správu)
Objektív Materiál Plast + Sklo
Auto Maker SUZUKI
Typ Alarmu Vozidlo Zálohy Kamery
Názov Značky yeshibation
ŠTANDARD NTSC
Vodiaca Čiara Áno
Druh Materiálu ABS
Drôt alebo Bezdrôtové Drôt
Shell Materiál Plastové
Vyrobené v Číne Áno

Súvisiace produkty