385 ks Zmršťovacej Trubica, Hadica Voľný Úložný Box 2:1 Zmenšovať Pomer 600V Napätie UL RoHS Normy pre Ochranu Izolácie

€9.43

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Ruský kupujúci uveďte, prosím, svoje meno! Celé meno je vaše meno + meno otca + priezvisko.

Toto teplo shrinkable trubica má vynikajúce osn-horľavosť, flexibilita, a izolácie. Zmenšujúci sa teplota je veľmi nízka a môže zmenšiť veľmi rýchlo. Je vhodný pre rôzne elektrické izolácie a elektrické rozvody káblov a konektorov a široko používané pre pripojenie alebo konci-manipulácia, elektrické drôty, izolačné a vedenia elektrického drôtu, vysokú odolnosť voči korózii kovových tyčí alebo trubíc, a antény. Nie je obsahoval 4 kovové prvky a 2 druhy bromid(PBB & PBDE), plne v zhode RoHS. Funkcie: Prevádzková Teplota:-55℃~125℃; Zmenšovať Pomer:2:1 Zmrašťovacia teplota: Štart na 70℃, a zmenšiť úplne na 125℃ Štandardné:UL, RoHS Upozornenie: ponúkame 2 možnosti vybrať, jeden box 385 kusov zmiešané farby, jeden box 385 kusov čiernej , prosím, zvoľte požadovanú možnosť. Jednotková cena je pre 385 kusov rúry, patria bezplatný úložný box, všimnite si, prosím, nasledovné údaje: 1. 2. Poznámka o doručenie:

Dodacia lehota pre mnohé krajiny normálne je 7 - 39 pracovných dní (Rusko 12 - 60 pracovných dní, Brazília 25-80 pracovných dní ), okrem sviatkov.

Avšak, ktorá poštovné model si vyberiete, Prosím dôverujte nám. Budeme vyberať najlepšie doprava model a posielať položky do 2 dní (okrem sviatkov) po potvrdil vašej platby. Dostanete balík v čase.

Mali by ste si byť zodpovedný za to platiť clo a colné prejednanie, ak nie sú tarify.

POZNÁMKA:

AKÉKOĽVEK POŠKODENIE POČAS INŠTALÁCIE NIE JE NAŠA ZODPOVEDNOSŤ A NIE JE NA KTORÉ SA VZŤAHUJE ZÁRUKA. PROSÍM SKONTROLUJTE KOMPATIBILITU PRED NÁKUPOM.

Spätná väzba: Budeme sa snažiť nechať riadka pozitívnu spätnú väzbu v show vďaku za váš nákup. Ak z nejakého dôvodu nie sú žiadne problémy s našim produktom alebo naše služby, prosím, aby snahe osloviť nás, aby sme ich mohli vyriešiť vec pre vás. Spätná väzba je najpodstatnejšie na www.srzhumenne.sk, aby predávajúci a snažíme mať dokonalý spätnú väzbu od každého zákazníka. Takže ak niečo nie je podľa vašich predstáv prosím, dajte nám šancu, aby sa veci pravdu.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Druh Teplo Shrinkable
Materiál EVA
Číslo Modelu Sanlian-385

Súvisiace produkty