Deti Topánky 2020 Jesenné Topánky Chlapci Dievčatá Non-slip pletenie Členkové Topánky Deti Kožené Topánky, Módne Tenisky PU Kožené Topánky

€20.65

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Nie je štandardná veľkosť, prosím, nevoľte priamo podľa veľkosti, jediný spôsob, ako umožniť, aby sa vaše deti nosiť správne topánky je zmerať dĺžku dieťaťa nohy. Pre pohodlné topánky, dĺžka vložky musí byť o 1 cm dlhšia než noha. Vyberte príslušnú veľkosť topánok na základe výsledkov získaných Nasledujúci obrázok je metóda measurementThe noha musí byť stúpol na zemi, inak sa výsledok merania bude kratšia ako skutočnému.

Dĺžka nôh + 1 cm = stielka Dĺžka Topánky Veľkosť 26 --- stielka Dĺžka 17.1 cm, vhodné pre Dĺžka nôh 16.1 cm Veľkosť Topánok 27 --- stielka Dĺžka 17.8 cm, vhodné pre Dĺžka nôh 16,8 cm Veľkosť Topánok 28 --- stielka Dĺžka 18.5 cm, vhodné pre Dĺžka nôh 17.5 cm Veľkosť Topánok 29 --- stielka Dĺžka 19.1 cm, vhodné pre Dĺžka nôh 18.1 cm Veľkosť Topánok 30 --- stielka Dĺžka 19.8 cm, vhodné pre Dĺžka nôh bude 18,8 cm Veľkosť Topánok 31 --- stielka Dĺžka 19.9 cm, vhodné pre Dĺžka nôh 18.9 cm Veľkosť Topánok 32 --- stielka Dĺžka 20.6 cm, vhodné pre Dĺžka nôh 19.6 cm Veľkosť Obuvi 33 --- stielka Dĺžka 21.3 cm, vhodné na nohy Dĺžka 20,3 cm Veľkosť Topánok 34 --- stielka Dĺžka 21.9 cm, vhodné pre Dĺžka nôh 20.9 cm Veľkosť Topánok 35 --- stielka Dĺžka 22.6 cm, vhodné pre Dĺžka nôh 21.6 cm Veľkosť Topánok 36 --- stielka Dĺžka 23.1 cm, vhodné pre Dĺžka nôh 22.1 cm Topánky Veľkosť 37 --- stielka Dĺžka 23.6 cm, vhodné pre Dĺžka nôh 22.6 cm Poznámky:1. Prosím zmerajte vášho dieťaťa dĺžka nôh podľa pravítka prvý, potom si vybrať správnu veľkosť podľa vyššie uvedenej veľkosti grafu tým, dĺžka nôh. Ak dieťa nohy sú tuku, môžete si vybrať jednu veľkosť väčšie, než je obvyklé. 2. Veľkosť číslo označené v obuvi podrážka je Čína, veľkosť, počet, nie Európskej veľkosti.

Ak vaša objednávka spĺňa túto požiadavku, prosím zanechať odkaz a povedzte mi, aký druh logistiky metóda potrebujete? Inak, zašleme výrobok podľa logistiky metóda zvolená podľa poradia.

Otázka: Sú fotografie výrobkov reálne? Odpoveď: Áno, Všetky fotografie zobrazené sú 100% reálne. a fotky sú všetky prijaté podľa seba. Ale možno, že niektoré farebné podfarbenie, pretože monitorov. Otázka: Ako môžem zaplatiť za môj nákup? Odpoveď: akceptujeme nasledujúce spôsoby platby: kreditnú kartu, peniaze booker, T/T); western union. Otázka: Keď dodania? Odpoveď: budeme posielať svoje objednávky v 1-7 dní(podľa vašej objednávky je množstvo )po zaplatení. Ale v prípade akýchkoľvek horúce produkty sú dočasne nie je na sklade, budeme vás kontaktovať čo najskôr požiadať o predĺženie alebo zmena iné položky alebo akýkoľvek váš návrh. Otázka: koľko to stojí na loď do mojej krajiny? Odpoveď: Balík menej ako 2 kg, bude odoslaný Čína Post Letecky. položku, ktorú chcete kúpiť váži viac ako 2 kg. Môžete umiestniť objednávky samostatne, uistite sa, že každá objednávka váži menej ako 2 kg, využiť dopravu zdarma. Buď si môžete zvoliť iný express dopravcu, môže loď balíka cez FedEx/DHL/UPS pre váš balíček! Otázka: Je tam nejaké sledovacie číslo pre svoj položky? Odpoveď: Áno, Čína Príspevok Registrované Air Mail, sme loď, na každej objednávke ich sledovacie číslo a môžete si ich pozrieť! ale, Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus, to len možné sledovať počas v Číne. Mám na mysli, že nemá žiadne informácie o sledovaní keď to príde vo vašej krajine. Ale prosím, nie starať sa o to. Dostanete balík normálne. Ak sa obávate o váš produkt budú stratené v tranzite, odporúčam vám vybrať Čína Príspevok Registrované Air Mail Otázka: som predajcov, chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, Čo je veľkoobchodné ceny? Odpoveď: Ďakujeme za váš dotaz. ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím, Kontaktujte nás .dáme vám najlepšiu cenu. vďaka

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Päty Typ Nízke podpätky
Vrchný Materiál Mikrovláknovú + Lietať Väzba
Funkcia Ľahká, Protišmyková, Odolný Proti Opotrebeniu, Mäkké Dno
farba Čierna, Béžová
Boot Výška ČLENOK
Kategória Produktu Martin topánky
vzor Jednofarebné
Sezóna Jarné/Jesenné
Oddelenie Meno Deti
Názov Značky Smgslib
Trubice výška Nízke barel
Prst Tvar Kolo Prst
Vekové Rozpätie >14Y
SKU E31922
Pohlavie Unisex
Módny Prvok patch
Položka Druh Topánky
vhodné pre rodiny sezóna Jar, Jeseň
Ako sa obliecť Rukáv / čistenie
Hrubé a tenké Bežné Hrubé
Obkladový Materiál Syntetické
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Jediným materiál Gumené
Boot Typ Módne Topánky
Materiál Podrážka Gumené
Platné pohlavie Obe pohlavia
Uzavretie Typ Slip-On

Súvisiace produkty