Ľahký Kočík Happy Baby umma Matky a Deti prechádzku dieťa pre chlapcov a dievčatá, deti, kočíky šedá Šedá

€77.11

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Umma kočík je výbornou voľbou pre tých, ktorí žijú moderným život a kto sa stará o mobilitu, pohodlie a čo je dôležité, dostupné ceny! Takýto kočík bude klásť dôraz na štýl a stať sa dôstojným obrazom vycibreným vkusom, ktoré ocenia ostatných. Ak kočík musí vziať so sebou na cesty, to je dosť zložiť, dať na kolesá a získať zdvíhateľnej rukoväť pre prepravu. Teraz Umma pripravení nasledovať vás kdekoľvek! Ľahká váha kočíka a možnosť skladanie jednou rukou, aby to je nenahraditeľným spoločníkom na cesty a chodiť. Plynulé ťahy pozastavenie a jednoduché ovládanie poskytujú neprekonateľné pohodlie pri používaní. Na Umma model poteší vás s vysokou návštevnosťou v dôsledku ovládateľné pevné kolesá vyrobené z odolného plastu, v ktorých snehu, piesku a pobočiek nie uviaznuť. Predné kolesá majú šok absorpcie a otočiť o 360 °. V zadnej časti kočík je špeciálne oka, ktorá vám veľmi pekne počas dieťaťa režim spánku: v horizontálnej polohy opierky chrbta, zabezpečuje cirkuláciu vzduchu a zabraňuje baby baby kočík má vymeniteľné nárazníka rukoväť, nastaviteľné s pásom späť, ako aj priestranný kôš a je vybavený pršiplášť, a moskytiérou a pohár utierkou.

Špecifikácie Čistá Hmotnosť 5.9 Zloženie Kovov, plastov, textilných materiálov Maximálne dieťa hmotnosť 15 kg Vek 7-36 mesiacov Rozmery v zloženej forme dx š xv 62, х42х28 1 cm Rozmery v rozloženom stave forme dx š x v 75, х42х102 5 cm rozmery Sedadla (wxd) 31 cm Lôžko Dĺžka 79 cm Rázvor, šírka 42 cm, priemer Kolesa Передние-12 5 cm задниние-14 cm Počet operadla nastavenie pozície No limit Typ bezpečnostného pásu Päť-Bod Skladací mechanizmus Knihy Počet kolesá 4, predné a zadné single Nákupný košík typ Textílie Šok absorpcie systém Jar Kolieska potiahnuté Plastovou Eva (etylén vinyl acetát) Príslušenstvo zahrnuté Pršiplášť, moskytiérou, držiteľ pohára

STAROSTLIVOSŤ A ÚDRŽBA

Podvozok: • pravidelne čistiť plastové diely s vlhkou handričkou, bez použitia rozpúšťadiel a podobných látok. • Udržať kovové časti výrobku, suché, aby sa zabránilo tvorbe hrdze. • Udržiavať čistotu všetkých pohyblivých častí (úprava a spojovacie diely, kolesá, atď. D.), odstránenie prachu a piesku. Ak je to potrebné, namažte ich olejom.

Tkané materiály: • utrite vlhkou špongiou s mydlový roztok, nepoužívajte agresívne čistiace prostriedky. • Nie twist, nepoužívajte bielidlá, nie je suché v práčke, nie je žehlička. • Nevystavujte kočík na intenzívne slnečné žiarenie. • Po páde pod dážď alebo sneh, aby sa zabránilo korózii, kočík musí byť sušené, a rozbočovače sú ošetrené mastnoty. • Skladujte v suchej a chladnej miestnosti. Pri skladovaní na ulici, budete musieť dať kočík pod baldachýnom a zabezpečiť cirkuláciu vzduchu.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Priemer zadných kolies 14 cm
Typ skladanie Knihy
Rozmery rozloženom stave 75, х42х102 5 cm
Maximálny kôš zaťaženie 3 kg
Pôvod CN(Pôvodu)
Priemer predných kolies 12,5 cm
Šírka Sedadla 31 CM
Lôžko Dĺžka 79 cm
Názov Značky Happy Baby
Nohy 2.
Vekové Rozpätie 2-3Y
Rozmery po zložení 62, х42х28 1 cm
Nosná 15 Kg
Hĺbka Sedadla 20 cm
Späť 100-170 °
Kompletné Pršiplášť, moskytiérou, držiteľ pohára
Číslo Modelu UMMA
Šírka podvozku 42 cm
Je Skladacia Áno
Zloženie Kovov, plastov, textilných materiálov

Súvisiace produkty