Podpora Bluetooth Gamepad Pre Nintend Switch, NS-Switch Hra ovládač ovládač Pre Prepínanie Konzoly so 6-Os Rukoväť

€14.00

Pridať do obľúbených

Video Hry

Popis produktu


Ochranné Mäkké Silikónové puzdro Pre Nintendo Prepínač NS Gamepad

Gamepadu ochranné puzdro vyrobené z vysoko kvalitného silikónového materiálu, užívateľsky príjemný dizajn, môžete používať zariadenie otočiť vertikálne a horizontálne bez toho, aby vylisované ľahko, prevencia poškriabaním, nárazmi a prachom , č dieťa zranenie zápästia. Zadarmo darček: 2 Čiapky pre Nintendo Prepínač NS Radiče

Nastaviteľné Elastické Noha Popruh Pre Nintendo Prepínač NS

Popruh kapela držať vaša radosť-con bezpečnosti a nebude vychádzať pri ich používaní. Výrobok kombinuje radič priľnavosť a Nohu na uvoľnenie ruky. Cez mnohé skúšky. To sa nepoškriabe váš Radosť-Con.

Podpora Bluetooth ovládač Pre NS

Tento herný ovládač má vynikajúce automatické spojenie. Použitie vysoko výkonné čipy, gamepadu v hre má lepšiu stabilitu, vysoko presné 360° Rockeri, oneskorenie je takmer nulová, podporu všetkých druhov android zariadenia. Podpora pre Prepínanie a PC. S ľudským telom krivky dizajn, nebudete sa cítiť unavený, aj keď ste závislý na hry na dlhú dobu.

Pripojenie na Nintend Prepínač:

1. Zapnutie Prepínača Konzoly prvý.

2. V ponuke stránke Prepínač Konzolu, stlačte tlačidlo "Regulátory"→"Zmeniť Grip/order" →zadajte Konzoly pár interface", Stlačte L + R o controller".

3. Dlho stlačte tlačidlo "Y + HOME" Tlačidlá až do 5 sekúnd, a 4 tlačidlá DOMOV bude rýchlo blikať a circularly. Keď jeden zo štyroch LED svetlo frash dlhý čas,to znamená, že kontrolór je spárované úspešne s vypínačom Konzoly.

Pripojenie k PC so systémom Windows:

Existujú dve verzie tohto regulátora. môžete skontrolovať nálepky späť, jeden je napísať "001", a druhý je nemáte "001", ak nemáte "001", len stlačte tlačidlo "HOME" tlačidlo, ak sa chcete pripojiť spínač konzoly a druhý potrebné si dlho stlačte"Y+HOME" tlačidlo, ak sa chcete pripojiť spínač konzoly 001Y+home-domov 1.001

a.Je potrebné stiahnuť a nainštalovať X-360 ovládač pre Windows PC na prvý;

b.Pripojenie regulátora k POČÍTAČU cez USB kábel;

c.Po ovládačov sa inštaluje do PC úspešne, a LED1 a LED4 pomaly blikať na ovládači.

Poznámka: radič podporu pre X-360 režime hry.Nájdete stiahnuť X-360 ovládač na sieti.

Vibračná Funkcia

Navrhli sme 2 vibračné motory pre tento gamepad, tak, že môžete zažiť radosť z hry, lepšie! Silný vibračnú spätnú väzbu pre osobné herný zážitok, Nechať prehrávač pocit, že sa na bojovom poli.

Napájanie Ukladanie

Táto herná konzola používa high-výkon druhej generácie fyzikálne technológie, high-výkon 380mAh lítiovej batérie, musíte len pre dobíjanie gamepadu na 2 hodiny, môžete hrať 6 hodín na plný výkon! Keď sa baví, ste nestratili vaše nadšenie a bezmocnosti, pretože rukoväť nemá žiadnu moc! Ak nechcete používať gamepad v čase, keď ste pripojení, bude automaticky vypnúť o 5 minút bez akejkoľvek operácie, ukladanie energie pre váš gamepad!

Ergonomický Dizajn

Gamepadu je navrhnutý s 3D rocker, 360° s vysokou presnosťou .

Pohodlné kríž kľúč dizajn pre viac flexibilné a presné ovládanie vozidla!

Ergonomická rukoväť, Non-sklzu textúru, matný pocit, dlhodobé grip nie je unavený.

Tento ovládač-štýl radosť pad poskytuje dokonalú kontrolu pre vaše obľúbené hry.

Určenie polohy, citlivosť a presnosť sú vysoké.

Vysoko Citlivý Tlačidlo

Všetky radiče prešiel prísnymi opakovania klávesov test, zabezpečiť dobrý výkon tlačidlá , zabezpečenie stability a v podstate nulová hra odkladu.

Vysoká kvalita tlak citlivý D-Pad, 360° bez mŕtve zóny ovládač, vysokú citlivosť a presnosť akčné tlačidlo, vám najrýchlejší herný zážitok.

Stabilné Dlhý Rad Pripojenie

Zrelé bezdrôtová technológia zaisťuje stabilné spojenie bez zbytočného odkladu, a ponúka celý rad až 8 metrov (26.3 nohy), takže je možné vychutnať hranie z ďalekého strane miestnosti.

Rozmery

Technické Špecifikácie

Prevádzkové napätie: DC 3.7-4.2 V

Konzoly Stojan Pre Nintendo Prepínač NS Radič

Špeciálny Dizajn pre Nintendo Prepínač/Prepnúť Lite&Pôvodný Pro Controller: Poskytuje úplne nový zážitok pri hraní pravidelné prepínač/prepnúť lite s vašou pro controller

Komfort Rukoväť s Držiakom Na Nintend Prepínač NS Gamepads

Užívateľsky príjemný dizajn grip! Double-injekčne gumové gripy pre pridaná pohodlie, dizajn rukoväte typ chránič chráni váš radič vo všetkých smeroch, a nemusíte sa obávať holding kontrolóra za dlhý čas a spôsobuje prsty byť nepríjemné!

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Kompatibilné Značka/Model Nintendo
Druh Gamepads
200000571 200002850,200002850
Typ Rozhrania Bluetooth
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Pre Nintend Switch
Certifikácia ŽIADNE
Nintendo Model NINTENDO PREPÍNAČ
Názov Značky TECTINTER
Package No

Súvisiace produkty