Neoprénová Potu Pás Tréner Korzet Zastrihávač Pás pre Ženy chudnutie Pás Cincher Shaper Zoštíhľujúce Brucho Kontroly Shapewear

€8.25

Pridať do obľúbených

Ženské Intimates

Popis produktu


✅Materiál - Vyrobená z vysoko kvalitnej tkaniny, Shell: 100% Polyester; Obloženie: 100% Neoprén, Hladké, pohodlné, tesný, môžu byť nosené vo vnútri a vonku, dobrú pružnosť, nie je ľahké vrások. A má vynikajúci výkon v spaľovanie tukov. ✅Úplne Nový Špeciálny Dizajn -brucho double-layer kompresie dizajn robí brucha efekt viac zrejmé. Pás + zips kombinácia dizajnu, a lepivými lepidlo. Jednoduché nastavenie veľkosti. Vstavaný 9 OCELE KOSTI, podpora formovania účinok je silný a efektívny. Dať si dokonalý pás zastrihávač + pás tréner. ✅Efekt Je významnejší - Pomáha potu na odstránenie toxínov, urýchliť spaľovanie kalórií proces, bruško ovládanie, chudnutie, a podporovať popôrodná pás obnovy. Udržanie svalovej teplo a podporu, aby sa zabránilo únava a zranenia po cvičení. ✅Pás Tréner A Chrbta - Naše neoprénová pás tréner korzety, ktoré vstavané 9 OCELE KOSTI, poskytnúť dostatok podpory späť úľavu od bolesti a správne držanie tela. To je najlepšie fitness vybavenie pre všetky druhy cvičenia v posilňovni.

Poznámka:

1. Pred objednaním, Prosím, prečítajte si naše veľkosť grafu opatrne, môže byť odlišná od normálnej veľkosti; Ručné meranie môže existovať 1-3 cm rozdiel;

2. Prosím, meranie veľkosti ešte pred objednaním. Ak vaša veľkosť medzi dvoma veľkosť, prosím, zvoľte menšie.

Čierna ( 2 Vymeniteľné Pás, 9 Kostí + Hák oko )

Čierna ( 2 Vymeniteľné Pás, 9 Kostí + Hák oko )

9 Ocele Kosti

Pre pás cincher podporu a udržať si najlepších držanie tela, ktoré je pružné a trvanlivé, ako mäkké ako plastové kosti.

Vysoká Lepiaca Sila

Používame plný a vysoko kvalitný Suchý zips, aby pás stick sturdily.

Silný Zips ( Bez Prestávky)

Naše zips je z Pro slávny zips maker, silnejšie a bez prestávky.

Tipy

1), ktoré Nie sú určené pre použitie počas tehotenstva. 2) Prosím, šaty pás, keď spí. 3) Umyť čistou vodou pred prvým použitím. 4) zabráňte kontaktu s pokožkou priamo,odporúčame nosiť tielko pod pás. 5) Ak je vám nepríjemné počas pomocou procesu, odporúčame nastaviť utiahnutím alebo znížiť pomocou čase. 6) V záujme pomôže dostať vaše telo späť do svojej bývalej príspevok, príspevok pri narodení dieťaťa rýchlejšie, odporúčame kombinovať cvičenie a kalórií kontrolou s použitím tohto výrobku, uvidíte VEĽKÝ rozdiel veľmi skoro.

Spätná väzba

Snažíme sa o 5-star služby, pričom sa uvádza vopred naše pravidlá, naše prepravné sadzby & loďstvo frekvencie. Ak ste boli spokojný s touto transakciou sa, prosím, reagovať so všetkými 5 hviezd! Ak nie ste spokojní s našimi položky,prosím, kontaktujte nás.

Vitajte v našom obchode

V záujme toho, aby vás majú radi nakupovanie cesty v našom obchode a vyhnúť sa nepríjemným aftersale problémy, prosím, láskavo trvať niekoľko minút, prečítajte si niektoré tipy.Ste vítaní, aby nás kontaktovať na správu alebo e-mail! Doprava 1. Sme ponuku doprava Zadarmo: www.srzhumenne.sk Štandardná Doprava, ePacket, Čína Príspevok Air Mail. Expresná Doprava: DHL, Fedex, Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Ako obvykle, sme sa ponúkajú dopravu Zadarmo loď www.srzhumenne.sk Štandardná Doprava, ak chcete poslať Čína príspevok Air Mail, ePacket, pls oznámenie nás. 3. Podľa ePacket: vo Všeobecnosti, budeme predvolené loď ePacket do USA a RUSKO, bude trvá asi 10 až 30 pracovných dní pre prepravu. 4. Doručenie do Kanady,AU, UK, a v ďalších Európskych krajinách trvá asi 25-45 pracovných dní. 5. Ak potrebujete položka naliehavo a chcete zaslať do Express Poštovné, ak si objednáte, Predtým, než ste zaplatili, pls Kontaktujte nás pre Express Lodnej dopravy, budeme Výpočet Expresná doprava nákladov pre vás, a pridať do poriadku, potom môžete uskutočniť platbu. 6. www.srzhumenne.sk Štandardná Doprava, ako zvyčajne trvať približne 25~50 pracovných dní. 7. Čína Príspevok Air Mail, ako zvyčajne trvať asi 20~35 pracovných dní. 8. ePacket, ako zvyčajne trvať asi 7-25 pracovných dní. 9. DHL, Fedex, ako obvykle, trvať asi 3~7 pracovných dní. 10. TNT, Aramex, UPS, ako obvykle, trvať asi 2~7 pracovných dní. 11. EMS, ako obvykle, trvať asi 3~7 pracovných dní. Náš pracovný deň od pondelka do soboty a od 9 do 6pm. Loď od NÁS: 1.Položky budú zaslané do 24 hodín. 2.Č zásielky na Víkend a Sviatky. Lode z KN: 1.Položky budú zaslané do 48 hodín. 2.Č zásielky na Víkend a Sviatky. Sme venovať pozornosť vašu objednávku načas, ale prosím, nebojte sa, ak sa to zmení až neskôr, budeme kontaktovať lodnej dopravy, udržať v kontakte s vami.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Príležitosti Strana/Working/Svadba/Travel/Každodennom živote
Shapewear1 Pot Pás pre Ženy chudnutie
Pôvod CN(Pôvodu)
So Sexuálnym Podtextom No
Shapewear2 Kompresia Zastrihávač Cvičenie Fitness
Číslo Modelu 87
Shapewear Neoprénová Sauna Pás Tréner Korzet
Function3 Pomáha spaľovať viac tuku v oblasti brucha a nechať telo si dobrý sauna.
Pohlavie ŽENY
Dekorácie ŽIADNE
Názov Značky miss moly
Položka Druh Frézovanie
Function1 Podporovať telesné teplo činnosti, zlepšiť body shaping
shapewear ženy Chudnutie Pás Faja
Vykostené Vstavaný 9 OCELE KOSTI
Veľkosť XS-4XL
Hrúbka ŠTANDARD
Uzavretie Pás + zips kombinácia dizajnu, a lepivými lepidlo,
Kontrolná Úroveň Firmu
farba čierna
Function2 Spotrebujú menej energie, ľahko urýchliť chudnutie
Nemravný Obrázok No
Položka Miesto CN/USA
Function4 Pomôcť obnoviť správne držanie tela a zmierniť bolesti chrbta.
Materiál Shell
Textílie Typ Satin

Súvisiace produkty