2 Farby, Vyšívané Čipky Výbava Ľalie Kvety Vyšívané Čipky A Tylu Výbava 15.74 Cm Širokej Vysokej Kvality 1 Yard

€6.67

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Vyšívané Čipky Výbava Ľalie Kvety Vyšívané Čipky A Tylu Výbava 15.74 Cm Širokej Vysokej Kvality 1 Yard

Šírka: 11.8"(30cm)

1 lot je for1 dvore.

Ak si objednáte viac častí, možno budem snažiť poslať uncut kus. Najdlhší kus je asi 14 metrov dlhý.

Všetky šnúrky sú ideálne pre spodná bielizeň, podprsenky, šaty, bábika šaty, svadobný závoj, zmenený umenie, couture, kostýmy, šperky dizajn, obliečka na vankúš, domova a iné projekty, ktoré by ste mohli predstaviť.

Obmedzené zásoby a č zarybňovanie. Ak sa vám to páči, objednajte sa teraz. Pre viac množstve, prosím, neváhajte convo mi na vlastný záznam.

O Farbách

Vždy som robiť moje najlepšie descibe položky ako presne, ako je to možné. Všetky obrázky, prijíma sám seba, a ja som dokonca trvať 15 až 30 obrázkov každej položky a len niekoľko z nich, ktoré zodpovedajú čipky sám najlepšie sú vybral. Ale čo mám robiť, rôzni ľudia majú rôzne cíti na rovnaké obrázky prostredníctvom rôznych monitory, najmä farby. Som pridať farbu informácie o každej časti predmetu popis. Dúfam, že to bude vám najlepšie pochopenie položky .

Nové modely prichádzajú takmer každý 1-2 dni. Verím, že určite by sa niečo pefect pre váš projekt. Prosím, skontrolujte späť moje obchod často!

NÁKUP VIAC

Množstvo väčšina trim je viac ako 1 na sklade. Ak budete chcieť viac, prosím convo ma hneď, ako je to možné. Väčšina trim nemôže byť k dispozícii žiadne ďalšie akonáhle je vypredané.

NEZAPLATENÉ OBJEDNÁVKY

Prosím objednávku, ak si nie ste istý, že chcete mať položky. Raz objednávky je hotovo, prosím, aby platbu a dajte mi vedieť vaše obavy do 24 hodín. Inak budem musieť relist položky, pre iných zákazníkov.

VEĽKOOBCHOD

Ja veľkoobchodné objednávky niektorých trim príliš. Prosím convo mi cena, ak máte záujem.

DOPRAVA

Vezmite prosím na vedomie, že máme loď od pondelka do piatku každý týždeň. Vaša objednávka wil dopravení von do 1-3 pracovných dní(zvyčajne iba 1 deň). Zvyčajne to trvá len 1-2 týždňov na NÁS a 3-5 týždňov od mnohých iných krajín. Ak ste v zhone a chcete rýchlejšie doprava, môžem použiť EMS(5-10 dní), DHL(3-5 dní), Fedex(3-5 dní), UPS(3-5 dní) zaslať tovar na vás. Ceny sú rozdielne podľa cieľa a hmotnosti. Prosím convo ma pre ďalšie informácie, a ja vám ponúka poradenstvo na prepravu rýchlejšie a šetrí peniaze.

VZORKY

Ponúkam čipky vzoriek pre tých, ktorí majú záujem, ale ešte sa rozhodli kúpiť nejaké konkrétne čipky. Prosím, nechajte ma poznámka: v "správu predávajúcemu" okno o čipky, ktoré by ste chceli vzorky.

Poznámka: vzorky sa dodávajú len s vyplatených objednávok a nie viac expedičný poplatok za vzoriek. Ak je výšivky, čipky vzorky, odporúčam kúpu niektorých metrov prvé, ako to môže byť vypredané pred zobrazí vzoriek.

Spätná VÄZBA

Naozaj oceňujem vašu pozitívnu spätnú väzbu, ak máte satisfed s mojím položky. Ja sa tiež nechať si nádherný spätnej väzby po tom. A ak náhodou, nie je niečo s mojím položky, alebo moje služby nie ste spokojní s, prosím, convo mi pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu. Ja budem robiť moje najlepšie vyriešiť váš problém čo najskôr. Dúfam, že sme mohli mať príjemné zaoberá každý čas!

VRÁTENIE peňazí

Súhlasím vráti, ak sa vám nepáči moja položky do 7 dní od doručenia príslušného tovaru, a budú náhrada vám pôvodná cena(pôvodné lodné náklady nevracia). Žiadny výnos poplatkov je zodpovedný kupujúci. Prosím, uistite sa, že tieto položky sú v pôvodnom stave, keď je dodaný. Len v tomto stave sa môžem akceptovať vráti.

Vďaka za návštevu mojej obchod znova! Užite si nakupovanie teraz!

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Funkcia Eco-Priateľský
Typ Produktu Čipky
Materiál 100% Polyester
Technics Vyšívané
Dekorácie Čipky
Šírka 40cm
Textílie Typ Oka

Súvisiace produkty